Helaas, onze tuinen zijn al wéér allemaal bezet door (nieuwe) enthousiaste leden. We hebben een bescheiden wachtlijst, maar onze ervaring is dat er af en toe zomaar twee of drie tuinen vrij komen. Soms duurt het wat langer als een aspirant-lid specifieke wensen heeft, maar we vinden het belangrijk om goed af te stemmen tussen vraag en aanbod. Een inschrijving met duidelijke wensen is niet alleen een aanrader maar voor ons ook een uitdaging!!!

 

Als u een vrijblijvende rondleiding over ons complex wilt of u bent nieuwsgierig naar de kosten of u wilt zich laten inschrijven, neem dan contact op met commissaris tuinuitgifte, Willem Geraedts

tel: 06 23398661 of gebruik het contactformulier.


Mocht u zich willen inschrijven klik dan op de button "inschrijvingsformulier" en download het formulier.

Retourneer het formulier  d.m.v. email commistuinuitgifte@razendeboltuinen.nl of gebruik het contactformulier. Daarnaast is er de mogelijkheid om het in onze groene brievenbus op de hoek van ons verenigingsgebouw te deponeren.

 

Zodra het inschrijvingsformulier en uw inschrijfgeld zijn ontvangen wordt u op de wachtlijst geplaatst en krijgt u een bevestigingsbericht én onze kennismakingsfolder. 

 

Contactformulier voor eventuele vragen over de tuinuitgifte

Contactformulier voor het inleveren van het inschrijvingsformulier